Nejste přihlášen/a.
nikdo si nemuze strhnout kolik chce, vyplnenim udaju a odeslanim date svoleni k teto jedine platebni transakci (stejne jako kdyz zadate pin v obchode na pokladne, taky si myslite ze si od vas prodavacka cucne vic nez je potreba? Ona sice muze, ale jedine tak , ze by tam namarkovala neco navic). Tato transakce pak prijde do banky, ta rekne googlu, ze mate dostatek penez k nakupu a nakup se okamzite provede, v prubehu nekolika dni jsou pak penize fyzicky odecteny z uctu... nic vic nic min... to same jako registracni pokladna v obchode. Rozhrani pro platbu kartou jsem zavadel uz na par www. Nicmene presvedcovat nekoho o necem, o cem nechce slyset a nerozumi tomu, je asi zbytecne. Jinak Google a fraud? Nebo I-tunes? Myslite si, ze si to mohou dovolit? Nicmene, to taky nikomu nevysvetlite
Tuto praxi maji spise stranky s trochu jinak zabavnym obsahem, nicmene to i tak cloveku reknou predem, ze se plati mesicne, kdo to necte, jeho smula a prijde o kartu... protoze samozrejme CZ banka neocekavanou transakci zablokuje a s ni i kartu, pripadne zavolaji telefonicky transakci overit.
Platim kartou za vsechno, a dokonce si cilene vybiram eshopy, ktere berou kartu, protoze me otravuje shanet bankomat, abych mohl zaplatit za PPL a podobne. Takhle balicek dostanu pekne do ruky a nemusim mit u sebe ani korunu.
No ehm, já tomu taky moc nedůvěuju palby kartou s tím, že si strhnou dle potřeby, bych dětem asi taky nedovolil. V tomto je mě google trošku sere. proč nemůže mít účet, kde si dobiju kredit a dítko ať si koupí hru kteou chce, ale má pevný limit.
Když budu chtít, zase pošlu peníze a dobiju.
doplněno 06.03.13 16:10:Oprava překlepů: platby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.