Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha Sony cyber-shot

Od: renardmuller® odpovědí: 3 změna:
Prosím poraďte mi. Když zapnu fotoaparát SONY Cyber-shot DSC-W30, tak vyjede oběktiv a na dysplayi se objeví nápis ,,přístup" pak asi 3x vyjede a zajede, pak to zapípá a na displayi se objeví nápis ,, vypněte a znovu zapněte" a to se pořád opakuje. Nevíte prosím někdo co s tím? Elektronikou se zabývám už několik let jako amatér, ale na tohle jsem nepřišel. Fotoaparát jsem měl rozebraný ale nemá žádné vizuální poškození(třeba od pádu). Předem děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus s tím kontajktovat přímo SONY. Na tomhle čísle tě určitě rádi spojí: 222 864 199

al bunda*
hodnocení

0x

Možná to bude vypadat blbě, ale já měl před časem foťák nejspíš(?)"zavirovaný". Nefungoval blesk, problémy s ukládáním fotek a snad ještě něco.Prostě jsem to jako složku v počítači projel Avastem a problémy zmizely... *nevi*
Nevím co s tím bylo, ale po projetí antivirem bylo po potížích. :(

hodnocení

Dík za radu, ale mě to nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]