Prosím poraďte mi. Když zapnu fotoaparát SONY Cyber-shot DSC-W30, tak vyjede oběktiv a na dysplayi se objeví nápis ,,přístup" pak asi 3x vyjede a zajede, pak to zapípá a na displayi se objeví nápis ,, vypněte a znovu zapněte" a to se pořád opakuje. Nevíte prosím někdo co s tím? Elektronikou se zabývám už několik let jako amatér, ale na tohle jsem nepřišel. Fotoaparát jsem měl rozebraný ale nemá žádné vizuální poškození(třeba od pádu). Předem děkuji za rady.
Možná to bude vypadat blbě, ale já měl před časem foťák nejspíš(?)"zavirovaný". Nefungoval blesk, problémy s ukládáním fotek a snad ještě něco.Prostě jsem to jako složku v počítači projel Avastem a problémy zmizely... Nevím co s tím bylo, ale po projetí antivirem bylo po potížích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.