Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pripojit HDD samsung na pc

Od: animeking4595 odpovědí: 5 změna:

potrebujem poradyt ohladom mojho dvdidička napalovačka mi uš dobre na nom nešlape tak som HDD pramo pripojil na pc , HDD mi načilalo aj subori som najšol ale nejdu mi ani prehrat ani kopirovat dasato niako uskutočnit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nechápu souvislost vypalovačka - HDD. Jaký HDD, jaké soubory, jaké připojení, jaké nastavení atd. A s tou slovenčinou by to taky chtělo něco udělat.

animeking4595
hodnocení

diki za odpoved ale svoju slovenčinu som rovno nemyslel .HDD (hard disk drive) inak povedane pevni disk môjho dvd rekordera som vybral a pripojil na PC, subory mi načitalo ale nedali sa spustit ani kopirivat . subory myslim nahravky a filmi .

Inač potrebujem z DvD rekorderu dostat subory do PC

jaký systém souborů je na disku použit? a jaký operační systém používáte na PC? (mimochodem se svým pravopisem byste měl fakt něco dělat, slovenčinu sice nějak neovládám, ale tohle bije do očí)

animeking4595
hodnocení

PC operačni system XP

su tam prevažne subory MPEG movie file ale formaty MPEG 2 a 4 mne prehrava .

dvd rekorder je samsung HR775

zkuste si stáhnout třeba total commander a soubory zkopírovat do PC přes něj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]