Mě na mojí telce to háže hlášku že USB zařízení není vhodné pro funkci DVR a taky že disk by měl mít minimální kapacitu 40GB.
doplněno 13.02.13 14:03:
Mluvím o flešce.
martinhajek*
Ne, chce to po tobě externí HDD přes USB.
praivo*
40 GB je pitomost, možná tak 4. 64GB "flashku" jen tak někdo nemá (moje největší má 32 GB), navíc pro nahrávání stačí mnohem méně. "USB zařízení" totiž nemusí být jen FD, ale i USB HDD, případně asi i vhodným způsobem připojený mobil.doplněno 13.02.13 20:51: @pepr: 40 GB není pitomost, pokud "Mluvím o flešce.". 40GB ext. HDD, samozřejmě žádná zvláštnost není. Vím, špatně jsem to napsal. měl jsem napsat "40GB flash je pitomost. Možná tak 4GB by u flash paměti dávalo smysl. Ale "USB zařízení" nemusí být jen FD, ale i USB HDD, případně asi i vhodným způsobem připojený mobil, v tomto případě má tedy přístroj na mysli nejspíše HDD.".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.