Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo do telefonu

Od: misa* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, když mám v telefonu heslo, které musím zadat při vložení simky, a bohužel jsem ho zapomněla, dá se to nějak odheslovat? *plac* Původní heslo jsem si změnila na svoje. Předem děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No leda komplet přehránim telefonu- zajdi do nějakého servisu, popřípadě zkus i ten eurotel jestli to tam neudělaj. Jiná možnost mě nenapadá

hodnocení

0x
jestli je to opravdu v telefonu (ne na SIMce), pak jedine servis a dat novy firmware. Mozna funguje i nejaky HW reset, ale to budou vedet technici. Pripravil bych si tak 500,- (ve znackovem)

misa*
hodnocení

0x
Tak já ho zkusim vzít někam do nějakého servisu. Holt za blbost se musí ptatit. Ale děkuji za odpovědi!

hodnocení

0x
Pletu se nebo je na to urcen PUK?
PUK je zase na SIM (2. možnost po 3x PIN), tenkód telefonu s tim nemá nic společného...bohužel se tedy opravdu pleteš ;)
Dekuji za vysvetleni, uz si to moc nepamatuju.

lamiska
hodnocení

0x
Taky sme ten kod zapomněla a po čase kamoš přišel na to,že když ten kod 200krat zprasíš tak to po tobě bude chtít PUK...no a pak si musíš dávat jedině pozor na to aby se ti tel. nevypnul..nebo zase budeš muset 200krat zprasit a PUK :D njn...za blbost se platí jak říkáš *hi**tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]