Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IO do autoradia

Od: plaky* odpovědí: 4 změna:

zdravim...potreboval by som najst integrovany obvod Xplod TA 8268AH, je to koncak do autoradia...nasiel som to jedine na jednej stranke,ale poslali mi Xplod TA 8268HS,co je asi uplne nieco ine,lebo to ma po premerani uplne ine zapojenie... *nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Ako si vlastne meral?Pokial maš ten obvod vadny tak na novom musiš namerat niečo ine.Aj ked je jeden zapojeny a druhy volny tak nameraš niečo ine.Pokial je aj jeden IO aj druhy v rovnakom puzdre tak by mali byt rovnake.Možno že ten z S-kom ma naviac vo vnutry nejaku ochranu.

hodnocení

0x

Písmena na konci označení neoznačují moc zásadní rozdíly...

plaky*

no neviem...niektore nozicky maju minus na inych nozickach..napriklad ho nemozem zapojit do obvodu,lebo mi skratuje + a -...myslim napajacia napetie...preto usudzujem,ze to bude iny typ...ale ked neviete ,neva..skusim hladat dalej...

hodnocení

0x

minidisc.org/...

doplněno 08.02.12 13:41:

Záměna to je a poslali ti starší typ...zjednodušeně - který tolik nevydrží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]