Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rozhodl jsem si koupit z aukra již použitý HTC Touch Pro2 ( mobily.aukro.cz/...) - měl jsem do teď starý SE K700 :D a tak jsem se rozhodl pro větší změnu. Proto bych chtěl vědět Váš názor na toto HTC, u kterého jsem si shlédnul a přečetl recenze a zatím mi plně vyhovuje. Rád bych slyšel názor těch, kdo toto HTC má a jestli by mi neřekl vlastní zkušenost s používáním baterie a jak dlouho vydrží, když budu třeba 45 minut na internetu a pak cca hodinu budu používat Office? Vydrží to vůbec? A ještě k tomu jedna otázka... - jaká rychlost je načítání internetové stránky? Spíše v sekundách, protože jsem laik :D. Děkuji.
Windows mobile od toho ruce pryč.. jednak to je několik let mrtvá platforma..
Navíc po nainstalování čehokoli navíc co není v systému systém zpomalí, začne padat atd...
Za mě osobně bych do win na mobilu opravdu nešel jeden phone mi doma od známého zůstal jako neprodejný a tady nasadí takovouto cenu zajímavé...
souhlasím windows mobile se velmi nepovedl a bylo by chybou tak zastaralý a přesto stále ještě předražený telefon kupovat ...nejlepší telefony dneška jsou Android telefony které najdete zde android-telefony.heureka./... nebo zde androidroku.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.