Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem prosím mám problém s xperii active že když leží nečině na stole tak se na pár sekund rozsvítí dispej a pak zhasne za několik sekund znova pak třeba hodina nesvití a pak to udělá znova,nevíte co s tím?Díky ...
Zdravim ,mam Sony Ericsson Xperia ray st18i zacal me blikat kdyz jsem jej dala na nabijecku ,myslela jsem si ze to ma delat jako kontrola nabijeni
jenze onen mobil si lezel na stole a blikal si vesele i bez nabijecky treba i 5x a vicekrat za sebou,necinne lezel a blikal si..Nevim jestli to ma delat, asi nema zkusim preinstalovat android pak uz nevim snad jedine reklamovat...Zacalo to po necelem tydnu koupeni
jinak je to luxuxs
a nevybíhá ti náhodou občas upozornění "upgrade your battery"? U sestry to dělalo... byl to vlastně dalo by se říct vir. Navíc jí skákaly procenta na baterce i teplota jak si chtěly. Pomohlo - aktualizovat software (čistý), zformátovat kartu, rootnout Android a zkalibrovat baterii... Něco ji takhle napadlo ze dne na den. Samotný "reinstall" softwaru nestačil, ještě ten den to tam bylo zase.
doplněno 01.05.12 21:55:reklamace by pomohla, ale pro mě bylo jednodušší a hlavně rychlejší se o to postarat sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.