Nejste přihlášen/a.
Klasické břity:
- oholí daleko lépe
- jde mi to s nima rychleji
- dají se oholit i delší vousy
- občas ti na tváři zbyde pěna
- musí se kupovat břity, pěna
- tupým břitem to dost bolí, dělají se pak pupínky
Braun:
- oholíš se snadno kdykoliv
- dá to víc práce, je to méně dokonalé
- menší šance že se pořežeš
- na delší vousy nemáš šanci
Myslím, že Braun dělá čas za čas akci, že si to koupíš a pokud nejseš spokojený, můžeš do do nějaké doby vrátit. Ten akumulátor bych zvážil, všude v koupenách máš zásuvku a je to další poruchový prvek.
mam trihlavy philips, zatim spokojenost, ale mam ho jen 2 roky. Muj tata me holici strojek x let (a jeste ho ma), planzetu menil cca po 10-ti letech za celkem usmevnych 300,-.
3 hlave strojky jsou dobre pro toho, komu fousy rostou hodne kolmo... u drivejsi koncepce je to jedno.
Delsi fousy je se strojkem vazne zazitek (ale to i s ziletkou, ktera se ucpava). Ale bezne zvladam 2-4mm, pac jsem desne liny se holit pravidelne. Pak to ale trva vyrazne dele.
Akumulator ano, ale strojek by mel umet fungovat po pripojeni do site. Ne jen na akumulator. Kdyz casem akumulator odejde, budes jej moci pouzivat i bez nej
Já dávám přednost klasické mokré cestě, ovšem k Astrám jsem díky špatné zkušenosti dost skeptický. To, co jsem od Gilette jako tupé vyhazoval, bylo ostřejší, než nové Astry. Dnes už to samozřejmě může být jinak, ovšem já jsem poněkud konzervativní a dvoubřitý Senzor Excell od Gilette považuji za skvělý nástroj.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.