Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3G internet na tabletu

Od: nobody* odpovědí: 2 změna:

Mám tablet GOClever ( tablety.heureka.cz/... ). A vlastním také 3G mobilní internet (připojuje se přes USB) od O2. První tři dny mi internet jel bez problémů. Rychle a nevypadával. Ale z ničeho nic internet nemohu připojit. Když ho připojím přes kabel (z jedné strany se strčí modem, druhá se píchne do zdířky v tabletu) tak svítí zeleně (tak svítí, když se připojuje) ale nikdy nezmodrá (připojen) a internet nefunguje.

V kabelu asi chyba nebude, protože modem přece svítí. Tablet jinak funguje a já si nevím rady co dál :( Internet v počítači funguje normálně.

Více méně jsem vyhodila 2500 Kč za něco, co mi doma leží na stole. Průběžně to zkouším připojit. Vypnout, zapnout. Nic mi prostě nepomáhá :(

Nevíte tedy někdo radu?

Děkuji předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je potřeba vědět,zda máte od o2 tzv.FUP.

Je to určité množství dat,které je přijímáno rychlostí 3G,po vyčerpání FUP se připojujete nižší rychlostí (tzv.EDGE).

Pokud bydlíte na vesnici,připojení nižší rychlostí je problematické.

Co se týká zeleného světýlka,to svítí zeleně právě proto,že je připojeno do sítě přes EDGE.

Pokud byste měla signál 3G,modem by svítil modře.

nobody*
hodnocení

FUP tam mám, ale na počítači mi to jede normálně...Na tabletu by to snad také jelo pomaleji, při vyčerpání FUP, nebo se pletu? :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]