Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone přidání filmů

Od: zdenalos odpovědí: 4 změna:

Zdravím, jak přidám filmy do iPhonu? Používám iTunes a jde mi přidat jen hudba ale filmy ne...Co s tím?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jsou filmy ve formátu MOV?

zdenalos
hodnocení

nee právě že to bylo avi. To musí být v MOV? mám ho chvilku a nějak se v tom ztrácím neexistuje nějaká aplikace která se s pojí s telefonem a budu jednoduše přidávat? Tak jsem to měl u LG...

bena*

MOV je přímo Applácký formát, takže by to měl iPhone přehrát... Zkuste použít Váš převaděč formátů nebo si nainstalujte Format Factory a zkuste to AVI převést do MOV. Po instalaci Format Factory odmítněte instalaci ASK.

Já iPhone až tolik neznám, sice jsem ho v ruce měl, ale přesně Vám neporadím. Zkuste to video převést do MOVu a uvidíme.

hodnocení

0x

appleporadna.cz/...

iphonemania.mobilmania.cz/...

I s titulkama...

doplněno 03.02.12 22:43:

Druhý odkaz je třeba zkopčit růčo a otevřít v adresním řádku přímo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]