Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledani programu

Od: zepik53* odpovědí: 3 změna:

Dobry den na zacatek ma cescina co se tyce pravopisu je spatna bydlim v zahranici uz spoustu let proto se moc omlouvam.O co se mi jedna,koupil jsem si satelit a potrebuji poradit z instalaci.Bydlim v Anglii a to v meste Margate,chci znat pokud je to mozny vsechny informacion,jak daleko musi byt talir od zdi kaky ma myt sklon.Mam ho uz 2mes a stale se mito nedari.Mel jsem dojem ze jeto lehke bohuzel,talir ma rozmer 85cm a mam jedem konvektor kabel na satelit.Zde je firma na serizeni ale stoji to docela dost penez,komlet mi stal 110liber a firma chce 180liber coz se mi zda dost.A proto se obracim na Vas jesli tam nemate nakeho chytreho cloveka co mi pomuze. Moc dekuji za kazdou odpoved co mi poslete Chromy*zed*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaa*
hodnocení

0x

brnkačka i pro laika je nastavení elevace i směru když použije dishpointer.com/... Předpokladem je, že držák je svisle, jinak se musí upravovat eleveace o jeho případnou odchylku.

colombo*
hodnocení

0x

Zas tak snadný to není - právě proto že jsi v Anglii.

České programy vysílají z pozice 23,5°E a tam jsou dva satelity. Astra3A pokrývá slabým signálem pouze polovinu Anglie, Astra3B pokrývá signálem celou Anglii.

Prvně bych zkusil najít ve tvém okolí někoho, kdo chytá české programy a u něj zjistíš jaká velikost paraboly je potřebná.

Podle toho, že Astra3B pokrývá celou Anglii, tak bys její signál měl naladit.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, v tomto případě rád budu tolerovat chyby v češtině, díky za vysvětlení. Jen mne napadá úplně blbá otázka, vůbec Vás nechci podceňovat, ale máte ten satelit někam k jihu? Už jsem zažil člověka, který si SAT přivrtal vedle severního okna a divil se... *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]