Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátové spínání stykače

Od: katany odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, potřebuji dálkově spínat stykač (ovládačka 230V) zvedáku na osobní auta. Potřeboval bych po dobu stiknutého tlačítka na dálkovém ovladači byl sepnutý stykač ... nic jiného nepotřebuji... poraďte prosím jak si s tím poradit... případně co zakoupit. stačí mi bohatě dosah kolem 10ti metrů. díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mara66
hodnocení

0x

opredat
hodnocení

0x

A az nekdo v okoli pouzije stejny ovladac, tak te pak najdou pod tim zvedakem, ze? Nektere veci se na dalkove ovladani z duvodu bezpecnosti nedelaji.

albatros498022*
hodnocení

0x

asi bych to řešil kabelovým ovládáním, docela bych se bál že by mohlo dojít k sepnutí náhodným signálem, po kabelu máš jistotu.

zajixxx*

Tuto nebezpečnou věc jedině kabelem, bál bych se že někoho někdy nas.ru.. koupí si stejný ovladač, pokutít . blabla... a přimáčkne mě pod auto... a nikdo mu to nedokáže...

Jistota je trochu silné slovo, ale souhlasím, že náhodné sepnutí je téměř vyloučeno.

katany
hodnocení

Jedná se o nízkozdvižný pneuservisní zvedák pod který nikdo neleze a zvedá se vždy nadoraz nahoru, takže z náhodného sepnutí strach nemám a potřebuji při zvedání kontrolovat aby sedly zvedací "špalky" na zdvihací body, abych neponičil zbytečně práh vozu. Spouštění dolů je mechanické - páčkou se vypustí tlak z pístnice, takže nemůže dojít ke samovolnému spuštění dolů. Navíc má zvedák bezpečnostní západky.

zajixxx*

Tím páde bez problémů.. večer se mrknu na net - dálkové ovládání...

katanyy

Stále jsem nic takového nesehnal, všechny přístroje které jsem viděl umí stiskem tlačítka na DO sepnout a druhým stiskem rozepnout. Já potřebuji stisknuté tlačítko=sepnuto, nestisknuté = rozepnuto. Kdyby někdo měl tip na nějaký výrobek za rozumnou cenu, byl bych rád.

bata
hodnocení

0x

Na dotaz na dálkove přepínaní,by bylo možné i použití dálkově ovládané zásuvky,které bylo i v Kauflandu okolo 300kč.Byly to tři zásuvky ovládané jednim dálkovým ovladačem.Funkce ,jedno tlačítko zapnuto druhé vypnuto.Myslím ,že tam bylo napsáno do přikonu 2000w.

zabu
hodnocení

0x

Tohle umí po stisku tlačítka dálk. ovladače 1sek. impuls(kontakty silového relé sepnou na 1sek).

jablotron.com/...

katany
hodnocení

Dobrý den, děkuji za rady, nakonec jsem koupil toto: cip.inshop.cz/...

funguje to přesně podle představ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]