Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

12 V: přepínání - časovač X trvalé zapnutí

Od: tvano odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím o radu s následujícím. Na chalupě mám 12V baterie (nabíjené FV moduly), ze kterých mi jde kabel do WiFi antény na internet. Chci to mít zapnuté jenom, když potřebuju být online, ale při delším vypnutí musí poskytovatel připojení odeslat znovu nějakou konfiguraci, což obnáší volání tam atd., jinak jsem bez internetu.

Proto potřebuji nějaký časovač na 12V kabelu, který by třeba každé 3 hodiny na pár minut sepnul a zároveň aby bylo možné zapnout chod nastálo, když zrovna potřebuji pracovat. A aby to pokud možno vyžadovalo vždy třeba jen přehodit přepínač: trvalé zapnutíXčasovač.

Předem díky za váš čas.

TV

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

To mate AP/klienta napajene primo z 12V baterky? Pokud byste to mel udelane 12V->240V->travo k AP, tak neni nic jednodussiho nez tam vlozti casovou zasuvku (Stoji do 100Kc) a htovo. netrade.cz/...

tvano
hodnocení

Díky, ano, to je mi jasné, ale mám to skutečně přímo, jinak by byl potřeba ještě měnič, který sám něco žere i v klidovém stavu...

paw*

To sice zere,ale to bude zrat vsechno. Ikdyz tam date jenom casove rele na 12V. To chce taky napajeni. Ale baterka by tyto odbery mela udrzet minimalne pres noc.

opredat
hodnocení

0x

Kazdy solidni provider tohle dokaze vyresit = nejlepsi reseni.

hop®
hodnocení

0x

Starší cyklovač ze stěračů, a jen doladit R a C, aby byly cykly delší?

tvano
hodnocení

Díky všem za odpovědi. Poskytovatel internetu nakonec vše vyřešil sám už po mém prvním rozhovoru s operátorem... Vrátil jsem se po dni a půl, anténu zapojil a internet běží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]