Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrzlá mp4-reset, nebo MIC?

Od: malablecha odpovědí: 8 změna:

Mám mp4, kterou jsem kupovala cca před 7 měsíci v anglii (philips)... Proto nemohu reklamovat. Doteď fungovala bez problému, ale před několika dny se 2x sama od sebe vypnula a když se zapla, trvalo to dlouho. Dneska se úplně sekla. Pozadí pořád svítí, ale nic nehraje a čas se ukazuje pořád stejně... Prostě se to seklo a nevím, co s tím. Zkoušela jsem vypínat, ale nešlo to, a ani nereaguje na nabíječku či počítač... Koukla jsem se a dole jsou 2 tlačítka (pod povrchem, do něhož se asi šťouchá párátkem...) a mám na výběr buď "reset", nebo "MIC". Co mám zmáčknout, aby mi to nesmazalo všechno, co tam mám? jelikož tam mám přes 400 písní a 3 filmy, nerada bych o to přišla... Příště si je dám do počítače...Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

štouráním párátkem v otvoru mic došlo nejspíš k jeho poškození, mp4 už nebude fungovat jako diktafon.

doplněno 02.02.12 19:59:

Zmrzlá MP4 je zmrzlá včetně paměti. Reset nezabral?

1jara*
hodnocení

0x

Vyndejte baterie na pár minut. Když to nepomůže dejte reset.

doplněno 02.02.12 19:22:

Není náhodou přeplněná pamněť MP 4?

doplněno 02.02.12 19:27:

Na vyndání baterie by to chtělo zručného kamaráda, nebo servis.

doplněno 02.02.12 19:29:

Ještě se zeptám jaký to je typ a název.

malablecha
hodnocení

to jsem též měla v úmyslu, ale baterie nejde vyndat. je uvnitř namontovaná natvrdo... nabíjí se kabelem... Mám si s tím někam dojít?

1jara*

Reset nevymaže uživatelská data. Toto tlacitko slouží defakto jako restart pristroje, žaádná data nevymaže. Default maže data a jde spustit pres MENU.

malablecha
hodnocení

Rozhodně ne. Ještě tam zbývá, tím jsem si jistá.

hodnocení

0x

MIC bych řekl, že je mikrofon. Takže zbýva reset, čímž s největší pravděpodobností přijdete o vše v paměti.

malablecha
hodnocení

Nejde to nějak přetáhnout do počítače? Ono mi opravdu záleží na tom, co mám v paměti víc než na té mp4ce...

Pokud je "zamrzlá" a nereaguje na nic, tak pak už jedině vyndat tu baterku. Rozšroubovat přehrávač a odpojit baterku. Nechat nějakou chvíli odpojenou, třeba minutu a zkusit zas zapojit.

doplněno 02.02.12 20:31:

Jestli nemá šroubky, tak rozloupnout. Každý stroj jde rozmontovat *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]