Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit TV k DVD

Od: wick odpovědí: 2 změna:

Zdravim, potreboval bych poradit jak pripojit TV Thomson 32hs2246c k DVD Panasonic pomoci YUV signalu. Mam pripojeny 3x cinch pro video (modry, cerveny, zeleny) a 2x cinch pro audio (bily a cerveny), ale kdyz pripojim a zapnu DVD a na TV nastavim zdroj na CMP, obrazovka porad nema signal. Dalsi zdroje jsou AV, VGA, HDMI, ale pres ty to vest nechci. Nekde jsem cetl, ze je potreba nastavit DVD pro komponentni video, ale to nejde, pokud se mi na obrazovce nic neobjevi..diky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak je potřeba propojit DVD tím nejjednodušším zpusobem, pokud má SCART tak tím je veden kompozitní (nastaven na DVD z výroby) i komponentní pak nastavit co je potřeba, pokud nemá SCART, tak propojit kompozitním videem (žlutý cinch) a pak si nastavit co je potřeba...

tca
hodnocení

0x

Mám stejný problém nenajde audio z PC... Nevíte s i s tím někdo rady?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]