Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SciPhone a CZ

Od: sojer* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Mam možnost pořízení SciPhonu koukal sem a je to velmy povedená replika Apple Iphone

Ale budu jí mít bohužel v AJ a potřebuju tam dát CZ je to prý docela složitý tel

Zjistil sem že to má OS Nucleus Plus OS

A chtěl sem se zeptat jestli někdo nevíte jak tam mam dostat CZ či jestli by to nešlo nijak nabootovat na OS Android

Děkuji moc všem co mi dobře poradí :)

PS: Když tak mi sem házejte odkazi Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Toto zařízení jsem si pořídil asi před rokem, prý s českým menu, ale od druhé úrovně vole začínalo býti anglické a angličtější. Když jsem se dotazoval na přehrání SW, koukali na mne jak zjara. Do měsíce byl pryč. Doporučuji podobné řešení. Jinak to bude zbytečná ztráta času a peněz...

sojer*
hodnocení

Ale já sem se neptal na kritiku že vám ten telefon nevyhovuje není můj problé,, našel sem si 10 recenzí kde ho docela chválý a na Warez Forum si docela vedl

Tak že sem chtěl jenom vědět jestli se to dá nějak udělat

NA Warez bylo že to stojí 500Kč ale příspěvěk byl z roku 2009

bena*

Jestli chcete mobil na jendo zavolání, kupte si ho. Pokud chcete něco kvalitního, tak zkuste třeba mobily jako Nokia Lumia s Windows Phone nebo třeba již zmiňovaný iPhone, apod.,

Tyhlety napodobeniny mají většinou buď nainstalovnaý v sobě nějaký derivát Androidu nebo úplně nějaký NO_NAME systém... A s češtinou můžete počítat, jak již někdo napsal, pouze v úrovni Menu...

A na warez fóra nmechoďte, osobně bych je zakazoval...

android*

Lumii raději ne, nokia zaostává, a ani lumia na tom není moc dobře ... takovou lumii může doporučit jen někdo kdo druhému přeje další problémy. Spousta aplikací na androidech obvyklých na lumii nebude fungovat protože tma prostě vůbec nejsou k dispozici, a to je mizérie.

Raději android telefon který má lepší podporu uživatelů na svetandroida.cz, vice kvalitnejsich her a aplikaci za nizsi ceny ...

viz android-telefony.heureka./...

hodnocení

1x

Jediný návod,který Vám můžu dát,je:

Pořiďte si jiný telefon. Jakýkoliv jiný.

Tak nějak.. ona je ta kopie totiž velmi nepovedená... a to jsou slabá sova...

androidtelefon

nejlépe telefon s Android operačním systémem který se snaží SciPhone tak zoufale špatně napodobovat :) viz android-telefony.heureka./...

sciphone zahoď to je horší telefon než cihla pálená.

candymann*
hodnocení

1x

pokud mohu radit rad budu uzitecny- dobra zprava je ze- cestina nahrat jde. a ta spatna- nejde nahrat klasicky pres pc a usb. je na to specialni modul(predstavte si jak maji plnicku klimatizece na koleckach:)tusim ze v dobe kdy sem vami zmineny telefon mel tak v v republice byl pouze jeden tento pristroj ,vlastnila ho jedna nejmenovana pohotovost na mobil. z majitelem sem se nedohodl. chtel po me 1000kč za nahrani NEUPLNE cestiny! asi po 2 mesicich sem se z mobilem rozloucil a prodal sem ho dale.ale cestinou to nebylo... pristroj pomerne kvalitni...display ok.byl sice odporovy ale na to se dalo zvyknout... nejvetsi slabina byla baterie ktera drzela sotva den...prio vybiti se telefon musel nabijet aspon 1hodinu aby sel vubec zapnout.a kdyz se zapinal vypinal tak sem stim zbudil pulku panelaku! telefon nemel "cit,, kdyz sem volal a prisla zaroven sms tak sem se hned objednal k usnimu! z druhe simkarty se nedalo temer volat-druha srana opakovane tvrdila ze vas spatne slysi...o programech pro telefon ani nemluvim...java- co chcete...fotak?!ne tomu se neda rikat fotak:) jinak za ty prachy sranda vyhral sem si ale uz bych do toho nesel PTZ potrebuji byt na prijmu kdyz mi nekdo vola a ne abych mel 70% sanci ze se mi nikdo nedovola.nakonec mi zenska koupila pravy jablecny telefon a uz to slape o neco lepe:)i kdyz signal taky nekdy horsi ale u extremu jako s ciphonem nedochazí "inteligence a cit,, telefonu sou o par radek vyse. je to o penezich... ale nejdrasi je samotna koupe...pak se do jablka zakousne cerv a vse je zdarma:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]