Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám placenou kartu na satelit bez omezení,čili by mi mněli jít české i zahraniční kanáli ale zahraniční mi nejdou pouze pár ,přitom mam i duo lnb,poradí mi někdo jak nastavit přijímač homecast pro příjem volných kanálu?
Máte konvertor monoblok duo ,ktorý prijíma z 2 družíc -české =23,5E to vám ide ok. a 19,2st E ,kde vam ide iba málo volnýchTELE 5, RTL .Receiver ovláda elektr.prepinač DiseqC v konvertore a prepina ich .Vy ho máte správne nastavený -idú obe družice. Ak chcete mat 800 kanalov ,tak prepnite na tu RTL2 ,aby bol prepinač prepnutý na tu 19,2 nemecku družicu a potom v menu dajte automatické vyhladanie iba volné=FTA, sietove Ne a oscanuje vám za 5 min 800kanal ,vrátane hnoja ,erotiky ,reklamy a kvality. Neviem a nezáleži na tom ,či vaš prepinač diseqQ je pre túto 19,2 prepnutý na A =1,alebo B=2 lebo toto máte vy správne ,stačí ked pojdete s tej RTL vtedy ostane prepnutý na 19,2 skontrolujte a ladte Pokial si kanále chcete vybrat, tak si ručne podla časopisu sat-dvbt vyberte napr SAT1 12545 22000 h 5/6
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.