Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
existuje nějaký elektronický zápisník, kde píšu a to co píšu se zaznamenává do nějaké paměti a pak později si to můžu prohlížet? Ale nemusím nosit papíry, nic? Něco do 2000? Stačí mi to jen na ty poznámky a abych si to mohla později prohlížet. Děkuji
mám mnoho poznámek psaných v mobilu, v Poznámkách... píšu do nich úplně stejně jako SMS nebo MMS, uložím je a kdykoliv je mohu číst, editovat, posílat do PC a obráceně...
poznámky umí každý novější mobil... někde se to může jmenovat jinak, ale funkce je stejná...
doplněno 31.01.12 17:10:pokud potřebuji zaznamenat něco rychleji, než bych stačil psát, používám hlasový záznamník... potom si přehraji co potřebuji...
Jenže to by byli trochu delší texty. Ráda píšu a chtěla bych psát kdekoliv kde mám trochu klidu a nemusela bych pořád koukat do monitoru. Měla jsem na mysli něco, kde bych prostě psala normálně \\\\\\\\růčo\\\\\\\\ a pak bych si to nějak jen uložila a mohla si to číst... To asi ale ještě neexistuje :D. - bez toho, abych měla papíry a pak si to dávala do počítače = na papír prostě psát nechci... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.