Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,může nám někdo poradit jak přeladit sat.Skylink?Přišlo nám upozornění,že si máme přeladit sat. ze stávajícího pásma na pásmo 12070Hi když se to podařilo nejde to uložit a zase naskočí pásmo které tam je,a vždy je tam napsané přelaďte na 12070H,má to být přeladěné do 1.2.2012.a nám to nejde.Děkuji.
A nemáte ty programy nově nainstalované na konci seznamu. Mám sicepřístroj homecast, ale když jsem si naladila dle nových parametrů, nové programy se automaticky uloží na konec seznamu. Musela jsem si ty stávající, které jsem měla uspořádány na začátku (to zn. pod 1, 2, 3 atd.) vymazat a ty nové z konce seznamu přesunout tam kde chci.
1.v menu přijímače vyberte položku Instalace>vyhledávání programů
2.Zvolte družici Astra 3 a manuélní vyhledávání programů
3.Zadejte potřebné údaje:frekvence 12070 MHz,polarizace horizontální,symbolová rychlost 27500,FEC 3/4,vyhledat kanály FTA,sí´tové vyhledávání vypnuto a potvrďte hledání programů.
4.Nově naladěné programy jsou obvykle uloženy na poslední pozice,proto je nutné nové programy přesunout na požadované pozice přes Menu>třídění programů>přesun programů
Len správne vysvetlim to FTA . Niektore transpondery družice 23,5 napr 11836 vysielajú aj kódovane aj nekódovane=volne=FTA .V takom príp!ade zvolit režim VŠETKO , ak date iba FTA tak pribudne iba volne TA3 , Fasion a kodované nebudú žiadne . Rada v bode 3 bola chybná a další radca FTA nazval tiež chybne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.