Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Samsung UE40C6000 problem se zvukem

Od: leni31 odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

prosim o radu. Necele 2 roky mam TV Samsung UE40C6000. Z niceho nic prestal jit zvuk u HD programu (Nova HD, CT HD, Ocko). Vsechny tyto HD programy maji za jmenem programu IMPEG - 4 nebo IMPEG -2. Chybi mi snad nejaky kodek? Obraz jde perfektne, ale zvuk zadny. U ostatnich kanalu je to OK, nevite, cim to muze byt?

Dekuji!*palec*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda007
hodnocení

0x
Mám ten samy problém taky se Samsungem

hrudna*
hodnocení

0x

Zdravím!

Mám stejný problém jako Vy, takže se domnívám, že není problém v jednotlivých televizorech, ale zřejmě na nějakém vysílači. Mám také TV Samsung, ostatní programy OK. V nedávno jsem aktualizoval firmware, takže ani u Vás by neměl být problém kvůli aktualizaci. Osobně ještě pár dnů počkám, a pokud se nic nezmění, budu kontaktovat telefonickou podporu Samsungu, kde věřím, že poradí, v čem je problém, a že nebudu první, kdo se na ně s daným problémem obrací. Podporu Samsungu jistě najdetě někde na netu, popřípadě je přímo v "papírech" od TV.

hodnocení

0x

Zkuste na pár minut vytáhnout TV ze zásuvky, u některých settopboxů se mi to občas stalo a tohle zabralo.

hoborg
hodnocení

0x

mel jsem stejny problem, stacilo znovu spustit automaticke ladeni

sirmilano
hodnocení

0x

Muzu potvrdit...udelal jsem jak tu bylo receno...znovu jsem nechal automaticky naladit kanaly..a vse bezelo...jen ta otrava je zase seradit:)

frantisekpetru*

Nestačilo by jen ruční přeladění toho daného kanálu, na kterém zmíněné programy přijímáte. Pak není třeba nic znovu řadit nebo maximálně jen ty tři programy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]