Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim o radu. Necele 2 roky mam TV Samsung UE40C6000. Z niceho nic prestal jit zvuk u HD programu (Nova HD, CT HD, Ocko). Vsechny tyto HD programy maji za jmenem programu IMPEG - 4 nebo IMPEG -2. Chybi mi snad nejaky kodek? Obraz jde perfektne, ale zvuk zadny. U ostatnich kanalu je to OK, nevite, cim to muze byt?
Dekuji!
Zdravím!
Mám stejný problém jako Vy, takže se domnívám, že není problém v jednotlivých televizorech, ale zřejmě na nějakém vysílači. Mám také TV Samsung, ostatní programy OK. V nedávno jsem aktualizoval firmware, takže ani u Vás by neměl být problém kvůli aktualizaci. Osobně ještě pár dnů počkám, a pokud se nic nezmění, budu kontaktovat telefonickou podporu Samsungu, kde věřím, že poradí, v čem je problém, a že nebudu první, kdo se na ně s daným problémem obrací. Podporu Samsungu jistě najdetě někde na netu, popřípadě je přímo v "papírech" od TV.
Zkuste na pár minut vytáhnout TV ze zásuvky, u některých settopboxů se mi to občas stalo a tohle zabralo.
Muzu potvrdit...udelal jsem jak tu bylo receno...znovu jsem nechal automaticky naladit kanaly..a vse bezelo...jen ta otrava je zase seradit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.