Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homecast s3000 cr špatné heslo

Od: helllen* odpovědí: 3 změna:

Potřebuju švagrové přeladit satelit. Má přijímač homecast s 3000 cr. Zadám menu, manual scan, chce to heslo. Vždy fungovaly 0000, nyní to hlásí, špatné heslo. Můj přijímač jsem bez problémů přeladila s 0000. Už jsem u švagrové zkoušela i kombinaci 1234, ale nic. Poradí prosím někdo, jak na to?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gredy*
hodnocení

1x

V návodu k použití bývá většinou uveden postup co v takovém případě dělat. Doporučuji znova pečlivě pročíst manuál.

doplněno 30.01.12 11:54:

Měla by být přístupná funkce "vrácení do továrního nastavení". Pak je přístroj nastaven jako by byl nový, takže by pak heslo 0000 mělo fungovat. Samozřejmě je pak potřeba vše znova nastavit - naladit.

hodnocení

0x

Vyzpovídejte všechny členy rodiny,hlavně děti,jestli si někdo nehrál s nastavením.

helllen*
hodnocení

Znáte děti, zpovídat můžete jak chcete, ale...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]