Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co s ci slotem

Od: hedka* odpovědí: 3 změna:
*zed*Dobrý den,koupil jsem si televizor LG50PW450 a potřeboval bych vědět,jak to je s ci slotem co to je a jak to vlastně funguje jestli stačí koupit pouze ten modul a kartu nebo je potřeba satelit s příjmačem děkuji .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Přes CI máme zapojenou kabelovku od upc, bez settopboxu, vede to přímo do televize, která si to sama rozkóduje. Umí to normálně HD a všechno (starej stb neuměl, musel by se zapůjčit novej za nějakej poplatek). Karta se objedná, oni to sami u upc zaříděj a spárujou, stálo to asi litra.

doplněno 29.01.12 19:56:

Oni=prodejce, mám pocit, že to bylo tohle: dvb-c-shop.cz/...

hodnocení

0x

Mám podobný televizor jako vy, podle mne je CI (common interface ) na pozemní kódované vysílání - u nás nevysílá. Budete muset koupit satelitní příjímač (nejlepší volba nějaký HDTV+ Irdeto kartu na příjem CS TV )

lui*
hodnocení

0x

Našel jsem na první tuknutí tři návody, o přítomnosti CI slotu se sice zmiňovaly jen dva, nicméně má to integrovaný DVB-T tedy pozemní digitál, a DVB-C, tedy kabelový digitální tuner. Pro příjem satelitního vysílání musíte dokoupit DVB-S přijímač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]