Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil

Od: martin679* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, poradili byste mi, který z těchto mobilů byste si vybrali vy

Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia X8

Samsung S5660 Galaxy Gio

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Nedávno se zde tato věc řešila a vyšel lépe ten mobil Xperia mini. Ale názorů může být více. Já jsem pro tento uvedený.

naihonn*
hodnocení

0x

Tak z tohohle výběru není vážně co řešit. Bezkonkurečně vítězí Xperia mini, tedy nutno nezaměnit za starší Xperia X10 mini, které by spíš mohly ty dva zbylé kousky zkoušet konkurovat. Jinak tedy ten Samsung, dokážu si představit třeba využití, pokud má člověk televizi nebo jiné zařízení s Allshare, ale za takových okolností by si asi pořídil mnohem lepší Samsung telefon než tenhle. Ne, já bych v tomhle výběru určitě neváhal.

mark1651

XPERIA X10 mini je kšunt, určitě dejte pozor abyste si ji nespletl s novou XPERIA MINI která vypadá takto mobilni-telefony.heureka./...

je to na svou velikost velmi výkonný android telefon

mark156651

nová mini xperia bývá označována občas i typovým značením st15 ale většinou jej v názvu vynechávají takže se to obtížněji rozezná.

kolemjdouci*
hodnocení

0x

Mám posobný xperia mini ale bez klávesnice musím říct,že se mi moct nepáčí. Ale dooporučuju samsung S5660 je super má ho moje známa v postate mají tyhle mobily stejnou funkci akorát jenom jinak vypadaj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]