Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bzučení nabíječky?

Od: pavla8 odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Vlastním mobil značky Sony Ericsson (Live with walkman) před nedávnem se mi rozbila nabíječka. Dnes jsem si tedy koupila novou. Není to ten stejný typ, který byl součástí balení, a ještě ke všemu je výrobcem Nokia. Když nabíječku zapojím, začne vydávat divný zvuk podobající se bzučení a pípání (jeden nepřetržitý tón). Jakmile připojím i telefon, zvuk zesílí na hlasitosti. Je to celkem nepříjemné...
Je tohleto u některých nabíječek normální?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x
Ano,take mi nabijecka bzucela az pistela-trafo...je to neprijemne,ale ne nebezbecne...nakonec to vyresilo vsunuti kousku papiru mezi vinuti a jadro{to ovsem nedelejte}

mowla*
hodnocení

0x

Zejména u konstrukčně starších nabíječek je to normální, ale nabíječku koupenou relativně nedávno bych se asi pokusil reklamovat (případně vyměnit za jiný typ).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]