Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych propojit tv-nově kupovaná s mými bedničkami (mám dvě bedny + bedna co dělá basy, celkově mám z těchto beden 3,5 jack konektor), mohl bych tyto bedny propojit s tv pomocí konektoru pro sluchátka na tv? Chtěl bych si vytvořit takové menší domácí kino, že by mi hrály z jedné strany bedničky s baserem a z druhé strany tv...
Z dvoukanálového zvuku nemůžeš udělat jednoduše tříkanálový.Potřebuješ k tomu v podstatě tři zesilovače a zařízení,kterým vše patřičně propojíš.
JABRAKA
Jabraka:
dle popisu bedýnek tazatelem bych si troufnul odhadnout, že bedýnky mají svoje zesilovače, subwoofer má třetí kanál vytvořený z L+R přes propust a taky svůj zesilovač, jak se to běžně dělá pokud mají jen stereo připojení a jsou tři
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.