Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizor a propojení s bedničkami

Od: tommas odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych propojit tv-nově kupovaná s mými bedničkami (mám dvě bedny + bedna co dělá basy, celkově mám z těchto beden 3,5 jack konektor), mohl bych tyto bedny propojit s tv pomocí konektoru pro sluchátka na tv? Chtěl bych si vytvořit takové menší domácí kino, že by mi hrály z jedné strany bedničky s baserem a z druhé strany tv...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud jsou bedny aktivní, tak ano. Ale nebudou ti hrát repro v TV.

stirecek*

To se dá nastavit v menu u tv zvuk-zvukový výstup nebo sluchátka.

hodnocení

0x

Pořádná TV má mít možnost obojího zároveň - tzn. hrající sluchátka i repro v TV ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Z dvoukanálového zvuku nemůžeš udělat jednoduše tříkanálový.Potřebuješ k tomu v podstatě tři zesilovače a zařízení,kterým vše patřičně propojíš.

JABRAKA

Jabraka:

dle popisu bedýnek tazatelem bych si troufnul odhadnout, že bedýnky mají svoje zesilovače, subwoofer má třetí kanál vytvořený z L+R přes propust a taky svůj zesilovač, jak se to běžně dělá pokud mají jen stereo připojení a jsou tři ;)

tommas
hodnocení

ano přesně tak, jinak zkoušel jsem na tv připojit sluchátka a hrají sluchátka i tv, takže by to mělo fungovat, už jen musím dokoupit prodlužovací kabel, protože ten základní od bedniček je krátký...

stirecek*
29.01.12 11:44

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]