Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Nějakým omylem jsem si zvolil jako výchozí program WinRAR a teď mi nejdou otevřít žádné soubory.Když na něco kliknu napíše mi to umístění souboru a pod tím:Archiv má buďto neznámý formát nebo je poškozen.Když na soubor kliknu pravým není tam v jakém programu to chci otevřít.Nevím co s tím a WinRAR nejde odinstalovat,hodí to tu chybu Prosím poraďte
Je víc způsobů.Ale vyzkoušej obnovu systému..Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému.
doplněno 28.01.12 08:20:Jde i Start a Výchozí programy a nastavit co potřebuješ.
doplněno 28.01.12 08:27:Jo a jakou že to chybu hodí při pokusu o odinstalování?Zkus odinstalovat přes CCleaner... slunecnice.cz/...
Chybu při odinstalování to napíše tu samou jako u ostatních...Všechno se přehodilo na soubory EXE
Přejmenujte soubor v C:Windowssystem32 estore strui.exe na rstrui.com. Měl by pak jít spustit. Ten soubor je Obnovení systému.
Dělal jsem vše jak jste mi řekl,ale když jsem našel složku restore,jediné co v ní bylo tak je textový dokument MachineGuid a když ho rozkliknu tak to napíše že byl odepřen přístup ..
Tak se podívejte do Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému. Na Obnovení systému klikněte pravým myšítkem a zvolte Vlastnosti. V okně Vlastnosti klikněte na Zástupce a tam uvidíte položka Cíl. Cestu si zkopírujte a ten soubor přejmenujte z .exe na .com.
Jinak bych zkusil přejít do Ovládacích panelů - Možnosti složky-Přípony. Tam najděte .exe a zkuste tu položku odstranit.
Nebo ještě zkuste radu od dzordz.
No, prvně bych to zkusil opravit tímhle Fix it, support.microsoft.com/...
Případně si ten .reg soubor vytvořit ručně podle dalšího návodu, případně ho stáhnout už vytvořený z sevenforums.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.