Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokováni telefonu gestem

Od: fiik* odpovědí: 10 změna:

Nevíte někdo prosím vás jak se dá odblokovat mobil... bylo tam zádáno moc gest na odemčení telefonu a ted to pomě chce email... ale na mobilu email nebil tak nevím jak to odblokovat... pude to ještě?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejprve je potřeba napsat o jaký mobil se jedná a potom můžeme přemýšlet.

fiik*
27.01.12 22:28
hodnocení

htc...

des*

fiiku jdi doservisu na mobil a tam to spraví.

fiik*
hodnocení

Dneska jsem sním byl v servisu a odblokovali mě ho... díky bohu... Jinak děkuji za radu

A co vám řekli o tom emailu? .? .?

fiik*
hodnocení

No jako divili že jsem tam mail neměl ale mobil mám nový tak jsem si ho tam ještě nedával takže mě to odblokovali a hned jsem si tam dal mail...

fsnbgfs

Příště sem nedávej dotaz, když jdeš stejně do servisu! Vzneseš dotaz, lidi se snaží ti pomoci a ty pak na všechno kašleš a jdeš do servisu! Příště si trhni nohou!

Fsnbgfs, nekecej nám do toho! .! .! .! .!*bum*

Někdo další může mít takovej problém třeba za 2 měsíce a já mu podle toho můžu buď poradit nebo mu přeposlat odkaz na tudle otázku. Takže klídek! .! .! *zed*

doplněno 28.01.12 15:39:

Ještě navíc, ty ses nesnažil poradit! .! .!

fiik*
hodnocení

ÁHa tady se někdo nudí co? Až vám se stane něco s mobil ve kterém máte všecky kontakty a všecko co potřebuje do práce a nebude si vedět rady tak nám pak muže dat vedět a my vás pošleme do servisu...

Bylo by možné napsat co je to za HTC? Bez přesného oznažení se těžko něco zjistí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]