pomozte mi mám mobilní telefon samsung x680 a doporučily mi k němu usb datový kabel Headset Manager Software - MA-8260P který ovšem podporuje samsung x680v ale prý to nevadí že je to to samé...při instalaci žádné problémy nebyli mobilní telefon a pc se skontaktovaly ale nejde mi poslat foto do pc a foto z pc do mobilu jediné co funguje je mp3 z mobilu do pc co s tím?pomozte mi!
Myslím, že děláš někde chybu - nejspíš to posíláš do nesprávné složky. MP3 nebo obrázek je jenom soubor dat, nic víc. Nemám samsung, mám Motorolu, ale vím, že soubory MP3 musím posílat do jiné složky než soubory *.jpg, přičemž složku, do které to posílám, musím mít v okně patřícím telefonu otevřenou. Zkus si to prověřit. Chyba pravděpodobně není v datovém kabelu. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.