Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem zakoupil zánovní iPod classic. Vše funguje naprosto skvěle, ale největší problém mi dělá samotná synchronizace souborů. Jakmile se totiž přiblížím na disku k hranici cca 900Mb, synchronizace "zamrzne", totéž udělá i program, načež jediné co vždy musím udělat, je vytáhnout USB kabel a znovu po připojení opravit disk. Nahrané soubory na disku i tak nebývají kompletní.
Něco mi říká, že je vadný HDD přímo v iPodu. Jde to nějak řešit? Zkoušel jsem klasický Restore, formát přes Windows (opět to zamrzlo, takže nedokončen), update zařízení a stále nic. Pokud víte o nějakém servisu (nejlépe Pardubice a okolí), budu jedině rád. Používám Windows 7 Home 64-bit.
Přidávám ještě screenshot výpisu chyb z iTunes po nezdařené synchronizaci.
dl.dropbox.com/u/15930034/ipodpr.jpg
Díky za vaše zkušenosti
Na classicu jsem závislý a bojím se, že ten HDD jednou chcípne.
Řešení nemám, evidentně je potřeba různě zkoušet to zformátovat a doufat, že to není nepřekonatelný HW problém. Když dáte do google něco jako ipod classic cant be formatted, tak Vám vyjede hned několik diskusí apple.com, kde jsou tipy jednak na formátovací freeware SW a jednak i další pokusy, co můžete dělat, včetně třeba to přepnout čudlíkem do disc modu a potom zkusit restorovat nebo zase formátovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.