!mám mp3 přehrávač x-site XS-120 nejdříve chodil v pořádku a když jsem si chtěla pustit písničku tak se mi ukazalo myslím eror formate nebo naka tková blbost nu a šli mě přehrát asi jen 2písničky ze 150. tak jsem je všechny vymazala a dala jsem si tam sve asi po 10 písničkách mi to ukázalo že mám zaplněnou celou pamět. tak jsem z mp3 znovu vymazala písničky a ukazovalo že místo 1GB volného místa mám jen 25MB co s tím?plosííím pomozte miii!
uz to tu bolo ale dobre: skus format disku,ked nie,tak upgrade softu,a ked nie tak reklamacka...su to lacne znacky,tak zazraky necakaj...
leonik
Mam ten samí problém.Nevíte někdo kde najít ten softík a jak to sformátovat?Nejde to ani sformatovat.Diky
acemcintosh*
Formátuje se to jednoduše: zapojíš ji do kompu, spustíš Tento počítač, tam pravým tlačítkem myši klikneš na diskovou jednotku představující přehrávač a zvolíš "Naformátovat". Pak to jen odsouhlasíš (popř. si nastavíš jinou jmenovku svazku a dáš systém souborů FAT), chvíli počkáš (zpravidla to trvá několik sekund) a hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.