Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zájem o získáni vyhlášky 50 §9. Jsem držitelem výučního listu v oboru elektrikář - slaboproud z roku 2009 a státní maturity v oboru elektrotechnik z roku 2012 . Ve škole jsem získal vyhlášku 50 §5 a chtěl bych si jí rozšířit až po §9. Podle mích informací musím získat §6 a po roku praxe v oboru elektro teprve §7. Proto se si chci zeptat jestli mi tyto informace potvrdíte a nebo vysvětlíte jak nejrychleji získat §9. Předem děkuji za odpověď, Studnař.
kde začít...
nejprve si vyhlášku přečtěte, ať jste trochu v obraze. Je to nejzákladnější, ze všech znalostí v oboru elektro.
V příloze naleznete požadovanou délku praxe na jednotlivé paragrafy.
S paragrafem 9 je to trochu složitější. Musíte mít náležitou praxi, musíte mít způsobilost alespoň dle §6, věnovat se studiu norem, předpisů a zákonů a co je důležité - hlavně nic neuspěchat. Stát se revizním technikem znamená mít hlavně zkušenosti v oboru a rozvahu. Toto lze získat jedině létama. Zkuste nějaký ten rok pracovat v oboru, přičichnout ke všem možným odvětvím, obětovat čas k sebevzdělávání a výsledky se dostaví. Zkoušky revizních techniků zajišťuje TIČR (dříve ITI) www.ticr.cz. v případě zájmu se informujte přímo na některém z regionálních zastoupení. Pokud jste z Brna nebo okolí, mohu Vám pomoci s přípravou na zkoušky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.