Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vlastním tlf.Nokia Lumia 610 s WP 7.5,paměť RAM 256 MB a uživ.pamětí 8GB.Prosím o radu,zda jde provést změna z Windows Phone 7.5 např.na Symbian nebo Android.Děkuji za radu.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
jarinht: jak mám Nokie rád,tak tohle se moc nevydařilo.Kup si něco jiného.
totak : můžeš napsat,na který nokiácký mobil se podařil nahrát jiný operační systém?
Já v příspěvku netvrdím že se to podařilo nahrát na nokie. Píšu že to u některých mobilů na platformě win.mobile šlo. Nebyl jsem na XDA.DEV od doby kdy umřela naděje že půjde testovat android na mém ve stole zapadlém HTC himalaya a jediné co vím bylo že se fórum už neomezuje jen na stroje HTC takže teoretická možnost že se tam najde něco pro nokie existovala.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]