Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit displej na Nokii 6070

Od: vlazy* odpovědí: 2 změna:

Mám 5 let statou Nokii 6070 ( g2.cz/...) a přez kryt vidím, že na displeji jsou nějaké drobné nečistoty (asi prách) a je tam asi i vlas. Není to nic katastrofálního a až tolik mi to nevadí, ale kdyby to nějak šlo vyčistit tak bych to rád vyčistil. Asi se musi nějak sundat ten přední kryt aby se k tomu displeji dostalo, ale to nevím jak. Byl jsem dnes v jedné prodejně s mobily (ne kvůli tomu) a při te příležitosti jsem se tam na to zeptal. Prodávač mi ale odmítnul prozradit jak na to a nabídnul mi, že mi to za 50 Kč vyčistí. Kvůli tomu se mi nechtělo utrácet 50 Kč a tak jsem to nechal tak a dotazuji se na to zde.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady máš videonávod, je to velice jednoduché:

vlazy*
hodnocení

Složité to není, ale třeba vědět jak na to. Myslím, že jsem to zvládnul, ale nerozebiral jsem ten mobil až tak hodně jak na tom videu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]