Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms upozorneni zvuk

Od: lukky007* odpovědí: 5 změna:

dobry den mam htc evo 3d a potrebuji nastavit zvoneni sms kdyz jsem nasel kde jsou tam zvoneni tak jsem tam dal i to moje a neslo to a vsechno je v mp3 proto nevim jak to nastavit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

2x

Dobrý den,

může se to zdát malinko složité, ale opak je pravdou.

Připojte telefon k PC - tak aby jste mohl pracovat se soubory na PAMĚŤOVÉ KARTĚ nebo kartu vyndejte a dejte do čtečky karet,

nebo použijte SOUBOROVÝ MANAŽER PŘÍMO V TELEFONU např. (ES File, ASTRO manager apod.)

Na kartě vytvořte složku:

ringtones > do ní nahrajte to co budete chtít jako vyzvánění

notification > do ní nahrajte zvuky, které budou sloužit pro sms a jiná upozornění

alarms > do ní nahrajte skladby pro budík

Pak by bylo dobré vypnout a zapnout telefon.

Poté normálně najeďte v menu telefonu na nastavení vyzvánění a vybrané skladby se Vám zobrazí v nabídce spolu s továrními

-

Ještě doporučím aplikaci RINGDROID (přímo v telefonu z mp3 vystřihnete požadovanou část na vyzvánění)

doplněno 29.01.12 11:32:

Pokud máš ještě nějaké dotazy zeptej se zde, ať zbytečně nezakládáme další téma.

lukky007*
hodnocení

bohuzel takove soubory tam nemam

drich*

Musíš je vytvořit podle toho návodu co jsem ti napsal.

125644

Taky jsem to řešil, ale je to snadný: připoj mobil k počítači pomocí káblu, na mobilu se ti po připojení ukážou nějaké možnosti - klikni v pravo nahoře na obrázek SD karty a tlačítko "hotovo" (mobil se připojí jako flashka). Potom se podívej na onen připojený mobil jako na flashku v total komandru , salamndru, průzkumníku či co používáš. Rozklikni složku Media, v ní je složka Audio a v ní je složka notification. Musíš pouze změnit notification na Notification, ergo pouze přepsat malé n na velké N. Potom si do této složky nahrej všechny mp3, které chceš, budeš je mít přiřazený mezi všemi ostatními vyzváněcími tóny v SMS atd. (na konci původního seznamu, není to tedy dle abecedy!). Pokud chceš tyto mp3 ve Vyzvánění nebo Připomenutí, pak stačí na začátku seznamu kliknout na přidat nový tón (a automaticky se ti rozklikne seznam mp3, kterou si nahrál do složky Notification). Můžeš to také udělat, jak to popisuje "drich", ale budeš tam pak mít ttyto mp3 zbytečně třikrát (zabírá místo).

lukky007*
hodnocení

dekuji ale taky uz jsem na to prisel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]