Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd přehrávač nefunguje

Od: gorro® odpovědí: 6 změna:

Zdravim,sundal jsem kryt u dvd přehrávače Smarton abych nato lépe videl a po zapojení do el. a po vložení disku se nedelo vubec nic, má se ten dvd disk roztočit nebo ne? a co bych měl udelat aby šel jestli je to ovšem nejaká blbost že nejde.Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

První co se stane je, že se disk roztočí, pak se zaostří optika snímače a načte co to je to za disk.

ukulele*
hodnocení

2x

dobrý večer, jaký kryt jste sundal? rozsvítí se displej na dvd přehrávači?

ladinpraha*
hodnocení

2x

No já nevím, já si DVD prohlížím na obrazovce TV. nemusím proto sundávat kryt. Médium se samozřejmě po zapnutí roztočí, aby je přehrávač mohl identifikovat.

zanyyy

to asi dá rozum , že dvd přehráváč rozebral, až poté co nefungoval :)

mkat*
hodnocení

0x

Zložil si len vrchny kryt?Pri rozoberani si neodpojil už nič ine?Pozri či maš dobre zapojenu šnuru na 230V.Neodpojil si nahodou nejaky konektor?pozri poistku.

Pri zloženi vrchneho krytu a zapnuti DVD sa ti musi rozsvietit display, alebo kontrolka,ledka.Pokial už maš vložene dvd-čko vnutri tak sa ti musi roztočit motor z dvd-čkom.Aj bez dvd-čka sa ti mosi trochu roztočit motor,kym nezisti že nema vložene dvd-čko.

Pred rozobranim dvd išlo?Ak ano tak si musel nieco odpojit.

hodnocení

zanyyy,ty jsi na to kápl, jsi muj člověk, je snad jasný,že nebudu sundavat kryt když to funguje a mimochodem asi je tam nějaký blbý kontakt či co , už se cd roztáčí ,tak uvidim jak to dlouho vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]