Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším takový problém, mám analogovou starou TV "typ bedna", ale na svoji dobu dělo 3x scart,...
pak mám set-top-box s kabelovkou od O2
pak DVD
a taky VHS s analogovým tunerem (to si myslím proto, že je asi 5-6 let staré)
a já řeším hlavně to, zda můžu do digitálního systému přpojit analogové VHS aby bylo schopno nagrávat a pokud by to šlo, tak jak?
Někde na netu jsem se dočett, že když přijímam digitální signál, tak si ho nemohu nahrát na analog. VHS, je to pravda?
PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
Už jenom když bude chodit staré analogové dělo televize, proč by nechodilo taky staré anaologové video VHS. Nahrávat bude, ale jen to na co se budete dívat, nebo zakoupit ještě jeden settobox.
Tím pádem je více možností zapojení:
1) DVD-STB-VHS-TV video bude moci nahrávat ze STB nebo DVD
2) STB-VHS-TV DVD-TV video bude nahrávat ze STB
3) STB-TV DVD-TV VHS-TV - video nebude mít z čeho nahrávat
4) koupit ješte jeden STB:
1STB - TV 2STB-VHS-TV DVD-TV
atd...
doplněno 22.01.12 16:06:zapoměl jsem upřesnit: 2) video bude nahrávat seldovaný program
4) video bude nahrávat naprogramovaný program v nepřítomnosti (existují settoboxy které lze naprogramovat aby přepínaly programy dle libosti, bohužel se musí zárovaň programovat i VHS)
Jeden SCART ze STB do videa, další z videa do televize, klidně muže být i další SCART ze STB přímo do televize a pak ještě jeden SCART z DVD do televize. Všechno bude fungovat, všechno bude hrát i nahrávat. Bohužel se bude moci nahrávat pouze to co zrovna běží v televizi, neb je v celém systému pouze jeden digitální tuner.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.