Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android Tablet - nejde stáhnout aplikace?

Od: toshibman1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím vás, mám tablet s androidem, ale když chi stáhnout nějakou aplikaci,tak to nejde, že prý k tomuto gmail účtu nejsou přidruženy žádné talefony se systémem android, jak to mám udělAt,děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark165651
hodnocení

0x

už se to tu probíralo mnohokrát ... odpověď je tak primitivní že by na ní s trochou snahy leckdo přišel i pouhou dedukcí ...

jak má asi google poznat že máte nějaký nový tablet? no přece tak že spustíte android market na daném tabletu, market pak automaticky spáruje váš tablet s vaším google účtem ...

jednoduché jako facka, ale musíte ten market poprvé spustit na daném telefonu/tabletu pak teprve můžete používat i ten webový protože už bude vědět že daný tablet vlastníte vy. Market najdete ve svém tabletu mezi standardními aplikacemi a má ikonku zelené nákupní tašky.

toshibman1

dobrý den, to už jsem udělal ale stále nic

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

co je to za značku a typ tabletu?

Jestli nějaký NO NAME z Aukra může to být oříšek.

toshibman1
hodnocení

dobrý den, jedná se o čínskou nááhražku iPadu skype jsem nainstaloval ale píše že ho musím přeinstalovat už jsem zkoušel 3 verze amazon.co.uk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]