Nejste přihlášen/a.
dobry den koupil jsem si novy telefon htc evo 3d ale vubec si stim nevim rady chtel bych se zeptat mam soubory v pocitaci a chci je dat do mobilu pres usb kabel ale tam je tolik slozek ze vubec nevim kam se mi to ulozi a chtel bych se zetat jak si v tom menu jak tam jsou aplikace hry atd... tak bych si chtel ty slozky(aplikace,hry) seradit podle sebe ale nevim jak na ty hlavni strane tam uz to umim podrzim a prenesu ale v menu nevim
Jeden můj známý říká,že telefon nesmí být chytřejší než jeho majitel.Ale neberte si to osobně.
Ten telefon se připojením přes USB kabel stane externím diskem a je jen na Vás,do které složky si soubory uložíte.
Pokud si chcete přenést hudební soubory,většinou už máte v telefonu přichystanou složku Music.
Případně Videa,Obrázky atd.atd. Takže vyberete podle toho,co za soubory přenášíte.
Chcete seřadit ikony v Menu? Zkuste Menu - Volby - Organizovat ... Máte tam takovou možnost?
doplněno 21.01.12 21:10:Český návod jste k telefonu nedostal?
nainstalujte si do svého telefonu správce souborů ... pokud jste zvyklý na klasický průzkumník nainstalujte si ASTRO market.android.com/... který se mu podobá, pokud jste naopak zvyklý na sofistikovanější TOTAL COMMANDER nainstalujte si jeho verzi pro android odsud ghisler.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.