Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, obracím se sem s prosbičkou o radu, snad mi někdo poradí
Z Hongongu jsem si objednala mobilní telefon Sony Ericsson s500i. Všechno je v pořádku, ale co mě docela mrzí je, že v telefonu chybí čeština. Nemohl by mi někdo poradit, jak bych mohla do telefonu češtinu nahrát? Podle rad jsem zkusila přeinstalaci firmwaru ale nepomohlo to, vlastně mě to ani nepustilo, program od SN oznámil že v telefonu je již nejnovější. Do servisu se mi telefon dávat moc nechce, bohužel jednou jsem tak udělala, a stálo mě to jen peníze a "oprava" žádná. Kdyby někdo měl radu, moc za ní děkuju. Hezký výkend Hanka
Ani kdyby Vás to "pustilo", tak přeinstalací fw češtinu nezískáte,jazykový balíček v telefonu je vázán na tzv.produktový kód.
Jelikož zřejmě nebudete technického zaměření,nic jiného než servis Vám nezbývá.
A nemějte strach,že zaplatíte a "oprava" žádná. Tu češtinu si snadno zkontrolujete.
Před odevzdáním do servisu si zálohujte všechna důležitá data a kontakty,přišla byste o ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.