Nejste přihlášen/a.
Ségry kočka mi přešla přes notebook , když jsem měla zapnutý FB. Jak mám zmenšenou obrazovku zvětšit? Vše je v normální velikosti jen stránka FB je o dost zmenšená. Prosím o radu jak to vrátit zpět. Děkuju
jeden prst dejte doprostřed touchpadu, a druhý dejte cca 1cm vedle něho, a jední prstem od druhého potáhněte od sebe..
To funguje možná tak na mobilech a na macu, ne? Na novějších touchpadech takhle dvojdotykově jde jen scroll svisle, na starších ani to ne.
Jak psal bena Ctrl+ 0 funguje ve Firefoxu, ale v IE ne. Navíc ve fullHD je základní nastavení dost malé.
Ale v obou funguje Ctrl + kolečko myši a taky Ctrl + +(plus na numerické klávesnici) a Ctrl + -
doplněno 22.01.12 09:25:A další možnost: Ctrl + dva prsty na touchpad a pohyb nahoru zvětší a tažení dolů zmenší stránku.
doplněno 22.01.12 09:28:To co psal zajixxx (dva prsty od sebe) nefunguje na Netbooku Asus Eee v IE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.