Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá obrazovka - jak zvětšit zpět?

Od: drtgfhg odpovědí: 7 změna:

Ségry kočka mi přešla přes notebook , když jsem měla zapnutý FB. Jak mám zmenšenou obrazovku zvětšit? Vše je v normální velikosti jen stránka FB je o dost zmenšená. Prosím o radu jak to vrátit zpět. Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drtgfhg
hodnocení

Přikládám obr.

ladinpraha*
hodnocení

0x

CTRL + kolečko myši.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste Ctrl+0 (funguje v Opeře)nebo jak již psal ladinpraha CTRL+kolečko myši.

V Internet Exploreru dole stačí kliknout na tu lupku (máte tam třeba 50%) a spraví se to na normální zvětšení a to 100.

Malá obrazovka - jak zvětšit zpět?

zajixxx*
hodnocení

0x

jeden prst dejte doprostřed touchpadu, a druhý dejte cca 1cm vedle něho, a jední prstem od druhého potáhněte od sebe..

dzordz*

To funguje možná tak na mobilech a na macu, ne? Na novějších touchpadech takhle dvojdotykově jde jen scroll svisle, na starších ani to ne.

zajixxx*

funguje to navětšine současný ntb, má mám třeba toshiba satellite .. a jedeto...snad prozatím na každém ntb co jsem měl v ruce xD

hodnocení

0x

Jak psal bena Ctrl+ 0 funguje ve Firefoxu, ale v IE ne. Navíc ve fullHD je základní nastavení dost malé.

Ale v obou funguje Ctrl + kolečko myši a taky Ctrl + +(plus na numerické klávesnici) a Ctrl + -

doplněno 22.01.12 09:25:

A další možnost: Ctrl + dva prsty na touchpad a pohyb nahoru zvětší a tažení dolů zmenší stránku.

doplněno 22.01.12 09:28:

To co psal zajixxx (dva prsty od sebe) nefunguje na Netbooku Asus Eee v IE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]