Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát disku omylem

Od: pp* odpovědí: 4 změna:

Ahoj Všem, ničemu nerozumín, na dovolené jsem natočila film a zřejmě jsem omylem potvrdila formátovat místo uzavřít disk. Je možné, že bych se k filmu mohla ještě vrátit nebo je již vše v nenavrátnu pryč. Děkuji předem za info. Nerozumím!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Pokud jsi skutečně zformátovala disk, jsi v ... v háji.
Hezký den.
pp*
hodnocení

Dík, za info, tak to jsem asi opravdu v háji, nejlepší moje video. No nedáse nic dělat, ale dík za rychlou odpověď. Také přeji hezký den. P.

To je disk v kameře? Nevim co je tam přesně na disk a nevim jak přesně dělá formát (klasika, pomalu-přepisuje za běhu) nicméně určitě by s tim mohla zkusit něco udělat firma zabívající se obnovou dat jako třeba tahle zachranadat.cz/...
Ale počítej že je to většinou dost drahé
qwertz*
Jasan, jestli Vám to stojí za námahu, není nic ztraceno, důležité je nenahrávat nic nového. Jednou se mi podařilo zformátovat harddisc a stáhl jsem si z internetu program, který mi všechno zachránil. Záleží, na jakém médiu je to nahrané, ale všechno jde, jenom to stojí čas a peníze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]