Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kazeta hraje, ale nenahrává, mám to zapojený přes scart asi špatně...? Děkuji Ctibor.
0x
Hodně stručně položená otázka. Asi se jedná o video na VHS kazety propojené se settopboxem. Aby nahrávalo musí se na něm přepnout vstup na AUX.
doplněno 19.01.12 12:18:Vlastně napojené na digi TV, řešení je stejné, přepnout na AUX, nebo AV podle toho jak je to u toho videa pojmenované, múže být za tím ještě číslo (AUX1, AUX2 nebo AV1, 2...)
0x
Já mám taky na dálkovém ovladači videa tlačítko označené AV... Dříve když fungoval analog-tak jsem v menu videa dal ladění ono to našlo programy, ale nyní to nic nenajde tudíž nemohu ani přepínat a nahrávat...
doplněno 20.01.12 10:33:Když to přepnu na AV tak co...?
Když se video přepne do A/V tak začne nahrávat to co do něj leze SCARTEm, ale otázka je zdali z té TV leze A/V signál, u nových televizí tzo nebývá zvykem, pak by bzlo nutné si pořídit SETTOPBOX naa příjem digitálního vysílání.
0x
Nevím jakou přesně televizi máš, ale pokud umí nahrávat přes USB tak bych tam dal flešku a nahrával na ni. Bylo by to podstatně jednodušší a kvalitnější obraz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.