Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlatý nebo bílý?

Od: psik* odpovědí: 15 změna:

Možná, že se vám tato otázka bude zdát divná..a ona asi taky je, ale chtěla jsem se vás zeptat.
Kupuji si Huawei P8 Lite a nevím jestli zlatý nebo bílý? Poradili byste mi? Popřípadě přidali fotku zlatého, ten zlatý vypadá na každé fotce jinak...

Předem děkuji :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

z těchto dvou barev bych si vzal černý samsung *palec*

joudic*
hodnocení

0x

nevim, zlata mi prijde divna, cerna nebo stribrna se bude asi patlat podle typu povrchu a bila se zas zasvini tmavou spinou :) tak si vyberte hh

ohneta*
hodnocení

0x

A proč si nezajdeš do obchodu a nepodíváš se na obě dvě varianty v reálu?

psik*
hodnocení

Mají jenom bílý, zlatý prý byly vyprodaný hned :) Nasvědčuje to tomu, že je zlatá více oblíbená, ale já bych jí musela vidět na živo a na internetu je na každé fotce jiný..

remisak*
hodnocení

0x

A koli má mít diamantů ten zlatý?

zajixxx*
hodnocení

0x

Jasně že bílou verzi. Zlatá je v tomto případě kýč.

kika15
hodnocení

0x

Určitě zlatý. Mám ho a je nádherný. Nevypadá kýčovitě a k nám hokám jakéhokoliv věku se hodí. Bílý mobil je taky pěkný, ale už pár let frčí. No a černý je klasika. Černou nic nezkazíš. Udělej si radost a jdi do zlaté!

buss
hodnocení

0x

Zlatý, ale ten musí být sakra drahý. Možná k barvě ponožek, kalhotek, kabelce...

hodnocení

0x

Bílá nebo černá, ale osobně bych si tento telefon vůbec nekupoval.

ju*

já mám telefon na telefonování...pomatenci co ho mají na předvádění - třeba oranžový...

ohneta*

A svetr na na nošení. Takže se vám nemusí líbit, hlavně že hřeje.

S tímto telefonem nikoho neoslníte. Takže tento telefon na machrování není. Ale osobně bych si jak jsem psal Huawei nekoupil. V rodině máme jeden skoro za stejné peníze jako tento. Párkrát jsem to držel v ruce a nechtěl bych to. Jinak na machrování se říká, že jsou IPhone, ale já nejsem machrovací typ.

hodnocení

0x

Dovoláte se tím zlatým dál? Vydrží v něm déle baterie? Budete mít levnější SMS? Určitě ne. Takže nejlépe černý (protože šedý se asi nevyskytuje). Čím nápadnější barva, tím větší šance, že Vám ho někdo ukradne a na funkci to vliv nemá.

vernon
hodnocení

0x
Tak tento telefon bych rozhodně nekupoval. Je to těžce ožebračená verze původní P8. Za dost peněz málo muziky. Doporučuji třeba Samsung Galaxy J5. Černý.

stonek*
hodnocení

0x

Mam zlateho mt7 a vetsina lidi v tom "zlatou" barvu nevidi. Na fotkach je vyraznejsi. Mel jsem chvili bileho a ta se mi vylozene nelibi, je to moc kontrastni s cernym displejem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]