Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v telefonu nebo v paměťovce?

Od: lucikkro* odpovědí: 1 změna:

od Vánoc mám nový mobil Sony Ericsson Walkman Wt13i . Všechno fungalo správně tak , jak má . Zakoupila jsem si paměťovou kartu (microSD 4gb) a od té doby mi vždycky po vypnutí telefonu nebo připojení telefonu k počítači , nejdou načíst kontakty a sms zprávy . Jakmile paměťovku vyndám , všechno mi zase načíst jde .. Myslíte si , že je to vhodné na reklamaci telefonu , nebo je nějaká chyba v té paměťovce? Předem děkuju .

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirek333*
hodnocení

0x

Nejdřív bych vyzkoušel tu paměťovku někde v jiném přístroji nebo v počítači (bude se muset vložit do redukce). SD-karty jsou běžné karty, každá čtečka by je měla umět přečíst.

Pokud půjde z karty číst a zapisovat na ni, hledal bych problém v nastavení telefonu.

Teprve jako poslední možnost bych uvažoval chybu v telefonu a reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]