Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronika na zvětšení svalů

Od: stifler88 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, zajímal by mě váš názor na toto :

pandatron.cz/...

Co vím já sám je že procházení elektrického proudu ničí červené krvinky.

Nechci to používat jenom mi to příde divné a chci slyšet názor dalších lidí. (Nebo spíš ho číst.)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

2x

Můj názor je, že se absolutně nic nestane - účinky elektrického proudu na buňku (či chcete-li na živý organismus) jsou destruktivní, ale při vyšších proudech. Pro 50Hz je to práh vnímání nějaký 1mA, pro vyšší frekvence se ještě zvyšuje. A zařízení je napájené samo o sobě ze 3V baterie, i když je tam ten trasformátorek, tak sice vznikne vyšší napětí, ale šíleně měkké... Ostatně na tomto principu byly v minulosti stavěny různé "masážní" přístroje, terapie se užívá v neurologii a rehabilitaci, ale rozhodně mě nenapadá způsob, jak by mohlo docházet působením el. proudu k růstu svalů a hubnutí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]