Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení paušálu - lepší podmínky?

Od: kolumbuz odpovědí: 4 změna:

Dobrý podvečer, dnes jsem byl na pobočce T-mobile a jelikož mi za pár měsíců expiruje smlouva na paušál T80, pohrozil jsem, že odejdu. :) Načež přišla nabídka, že když se upíši na další 2 roky, dají mi k mému novému tarifu, který chci T30HIT dalších 30 min. navíc + 40 SMS - zeptal jsem se jestli na celou dobu nové smlouvy, řekli že jo. Ti z Vás kdo se v tom orientují, prosímvás, jedná se ze strany operátora o nějakou zamaskovanou "kulišárnu" bo to myslej "upřímně"...na co si dát pozor. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Loni jsem měla ten samý problém,a to co nabídli také splňují;)

jarahosek*
hodnocení

0x

Vůbec ničeho se nebojte. Je to naprosto běžná praxe a to oboustranná. Lidé ví, že když pohrozí odchodem, tak dostanou nabídku, operátor ví, že lidé toto ví a jsou na to připraveni právě těmito nabídkami. Pak je ale krásně vidět, jaké by mohli být ceny a jak nás odírají. V sobotu jsem si vzal katalog O2 v Německu, čistě pro zajímavost. Samsung Galaxy SII. při provolaných 25 éček a závazku na dva roky stála 1 Euro. To jsou potom ty ceny u nás výsměch. Takže je přitlačte ještě více a třeba ještě více dostane. Každopádně co nabídnou, to pak platí a dodržují... buďte v klidu

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím s předchozími reakcemi, jediná kulišárna je v tom, že Vám výhodnější tarif nenabídnou sami od sebe, ale potřebují k tomu nějakou motivaci - třeba nebezpečí ztráty zákazníka! Ale když už Vám pod určitým nátlakem ten výhodnější tarif dají, dodržují podmínky bez problémů.

stirecek*

Já když odcházel od eurotelu asi po 12letech, tak jim to bylo úplně jedno. Ano nabídli mi jiný tarif který se dá běžně koupit s více minutama, ale zase za víc peněz. Žádná snaha nebyla...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]