Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit původní android

Od: kraken1965* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Koupil jsem mobil a na něm je neofiialní verze nového androidu a já bych se chtěl vrátit ke staré původní verzi která tam byla.Poradí mi někdo jak to udělat.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mobil?
doplněno 28.11.12 00:25: Podle značky. Každý výrobce má pro své telefony update software, přez který se telefony updatují.
Samsung - Kies
Sony - SEUS, SEUS II
Motorola - Software Update
Atp..
Stačí sem napsat značku mobilu, nejlépe i typ..
kraken1965*
hodnocení

Je to samsung galaxy note.Můžete mi to nějak popsat já se v tom vůbec nevyznám a mám strach aby to pak šlapalo.Dík

Nebojte :)
Stáhněte Samsung Kies, odkaz teď nevím píšu z mobilu.
Nainstalujte a spusťte Kies,
Připojte pomocí USB kabelu,
Počkejte až se nainstalují ovladače pro Note,
Vlevo v menu klikněte na Vaše zařízení,
Na "hlavní" obrazovce>vpravo od menu, najděte Verze firmware, nebo tak něco, hláška například "Toto je nejnovější firmware".
Pokud se tam zobrazí "Toto je nejnovější firmware" pak se ozvěte ;)
Galaxy Note, jaký? A verze Androidu?

hodnocení

0x
stejným postupem jako jste tam dal neoficiální, s tím rozdílem že tam nahrajete oficiální ROM?
doplněno 27.11.12 23:36: aha omlouvám se, myslel jsem že jste si to tam dával sám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]