Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr vánočního osvětlení

Od: pest* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěl bych letos koupit nové osvětlení na vánoční stromeček. Hledal jsem různě po netu rady a doporučení, ale víceméně mi to moc výběr neulehčilo. Byl bych rád za doporučení výrobce, popřípadně prodejce s nímž máte zkušenosti. Představuji si něco jednoduchého asi jako: vanocni-dekorace.heureka./... tedy stále svítící bílá světýlka. Děkuji za rady, náměty a doporučení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Já jsem před 2 lety koupila taková světýlka úplně obyčejná v Tescu. Zatím oboje Vánoce svítily bez problémů - jen loni jsme zjistili, že jedna žárovečka nesvítí, tak jsme tam dali jednu z náhradních a je to :) Zatím jsme s nimi neměli žádný problém :) Sama tedy nevidím důvod investovat do dražších...

vilfein*

Leckdy je levnější věc kvalitnější než dražší šunt:D Těžko uvěřitelné ale je to tak. Osobně mi celkem příjdou kvalitní některé LED světélka, ale výrobce je asi těžké určit :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]