Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost se SIM kartou z Německa. Potřebuju jí pouze k přijímání SMS z Německa, nebudu z ní volat, ani SMS posílat. Může mi někde poradit, jakou si mám koupit, abych nemusela platit žádné měsíční poplatky ani si nemusela dobíjet?
Nerozumím moc tomu, co řešíte. Zajděte k jakémukoli operátorovi v Německu a budete chtít dobíjecí kartu. Jestliže z ní nehodláte ani volat, ani SMSkovat, tak přece o nic nejde. Takže je úplně jedno jakou. A to je asi celé
no, zas az tak jedno to neni kazdy operator ma jinou dobu expirace sim karty, kdyz ji nedobijes ... ja jsem mel tusim od nemeckeho T-mobilu a vyexpirovala mi po cca pul roku ... take zalezi, jakym inicialnim kreditem je nabita - kdyz je nabita na hodne, tak vydrzi treba i rok ... jj, resim stejny problem - potrrebuji nemeckou simku kvuli uctu a nechce se mi pro ni jezdit do nemecka ...pres web ji ale asi nekoupim, protoze pri jeji koupi je potreba predlozit pas
Jeslti máš kartu do českýho Makra tak si dojdi do jejich Metra. Ta česká karta tam platí. Nekdy jsou tam k dostani predplacene sady za cca 9 euro s kreditem 15 eur. Normalne v prodejne operatora stoji s tim samym kreditem 35 eur.
doplněno 16.03.12 12:04:Jinak aldi má taky nějakou svou kartu ale podminky nevím alditalk.de/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.