Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIM karta v Německu

Od: katkas* odpovědí: 6 změna:

Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost se SIM kartou z Německa. Potřebuju jí pouze k přijímání SMS z Německa, nebudu z ní volat, ani SMS posílat. Může mi někde poradit, jakou si mám koupit, abych nemusela platit žádné měsíční poplatky ani si nemusela dobíjet?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč? Přijem SMS z Německa je i na naší SIM kartu zdarma...

katkas*
hodnocení

potřebuji to kvůli účtu v Německu. Banka při transakci pošle na mobil SMS s kódem, díky kterému se platba uskuteční. Ale chtějí pouze německého operátora.

Divný a poněkud zbytečný požadavek *ee*

jarahosek*
hodnocení

0x

Nerozumím moc tomu, co řešíte. Zajděte k jakémukoli operátorovi v Německu a budete chtít dobíjecí kartu. Jestliže z ní nehodláte ani volat, ani SMSkovat, tak přece o nic nejde. Takže je úplně jedno jakou. A to je asi celé:)

jirka*

no, zas az tak jedno to neni :) kazdy operator ma jinou dobu expirace sim karty, kdyz ji nedobijes ... ja jsem mel tusim od nemeckeho T-mobilu a vyexpirovala mi po cca pul roku ... take zalezi, jakym inicialnim kreditem je nabita - kdyz je nabita na hodne, tak vydrzi treba i rok ... jj, resim stejny problem - potrrebuji nemeckou simku kvuli uctu a nechce se mi pro ni jezdit do nemecka ...pres web ji ale asi nekoupim, protoze pri jeji koupi je potreba predlozit pas :(

juldab*

Jeslti máš kartu do českýho Makra tak si dojdi do jejich Metra. Ta česká karta tam platí. Nekdy jsou tam k dostani predplacene sady za cca 9 euro s kreditem 15 eur. Normalne v prodejne operatora stoji s tim samym kreditem 35 eur.

doplněno 16.03.12 12:04:

Jinak aldi má taky nějakou svou kartu ale podminky nevím alditalk.de/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]